Delta Ruiters volop actief tijdens springconcoursen

In IJsselmuiden was het een gezellige boel afgelopen weekend. De ponyruiters mochten van start gaan tijdens het springconcours dat werd georganiseerd door de Deltaruiters.

Jojanneke Slendebroek was met haar Fly de la Noyelle in de Klasse B, cat D/E het 1e parcours foutloos met 76 stijlpunten. Daarmee behaalde zij een 3e prijs. In het 2e parcours niet minder succesvol en werd zij 2e met foutloos parcours met 76 punten.

Roselyn met haar toppertje Goldberg’s Chilayne had in het 1e parcours een balkje, maar toch was de tijd snel genoeg om een 2e prijs te winnen.

Kyra Snoeijer met Don Gravin mocht van start gaan in de Klasse L, cat. D/E. In het eerste parcours behaalde zij een 4e plek en in het 2e parcours ging zij met de winst naar huis.

Zondag werd er dressuur verreden op het concours in Zwolle. Hier startte Yinthe Schutte met haar paard Oortje. Ze heeft een nette proef afgelegd dat door de jury werd beoordeeld met 191,5 punt, in de klasse B. Dit werd beloond met de 1e prijs.

Donderdag is Kristy Rooije afgereisd naar Olst. Zij startte hier met de 4 jarige Mirage (Hermantico x Verdi), die een fijn en foutloos rondje sprong in het B. Ze behaalden samen een 3e plaats met 80 stijlpunten. Daarnaast met Indian Sunset V.D.W. (Numero Uno x Cezaro) gestart en wisten zij met een foutloze ronde in het M deze klasse te winnen!


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*