woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsDeltasteur geeft kick off vrijwilligerscampagne

Deltasteur geeft kick off vrijwilligerscampagne

-

Kampen- Zaterdagmiddag is tijdens de clubkampioenschappen van Zwemvereniging de Deltasteur de kick off gegeven van de vrijwilligerscampagne van de vereniging.

De officiele lancering van de campagne was in handen van Stadsomroeper Bertus Krabbe die tevens met een druk op de knop de vernieuwde website van de Deltasteur lanceerde.

Ook de Zwemclub Deltateur is een vrijwilligersclub waar vele handen ligt werk maken, maar waar ook mooie prestaties geleverd worden en waar veel (in)spanning, vreugde en soms ook een traan oplevert.

Gerelateerde berichten

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen