Denk mee over Kamper stadsbus

Mobiliteit

Vervolg gespreksavonden inwoners en overheid (19 nov. op station)

Provincie Overijssel is in gesprek met haar inwoners over nieuwe vormen van mobiliteit. Er is al eerder een brainstormbijeenkomst gehouden in de Bibliotheek van Kampen. Donderdag aanstaande vindt er een vervolg hierop plaats. Inwoners van Kampen zijn uitgenodigd om mee te denken over bijvoorbeeld een kleinere (particuliere) busdienst en een systeem voor leenfietsen. Alle opties staan open.

stadsbusWe leven in een sterk veranderende samenleving. Meer en meer wordt er een beroep gedaan om met elkaar en voor elkaar de maatschappij c.q. de samenleving te organiseren. Dit heeft invloed op hoe wij ons van A naar B verplaatsen. Het marktaandeel van elektrische fietsen in de totale fietsverkoop is bijvoorbeeld de afgelopen zes jaar ruim verdrievoudigd. Een andere voorbeeld is dat het aantal particuliere buurtbusdiensten sterk groeiende is. Een nieuwe tijd in mobiliteit!
In dit kader zijn inwoners en mensen van de overheid al een tijdje met elkaar in gesprek over de toekomst van de Kamper stadsbuslijn. Na eerdere brainstormsessies wordt nu gedacht aan een kleinere (particuliere) busdienst en een leenfietsensysteem. Krijgt of hebt u ideeën hierbij en wilt u deze delen met anderen? Dan bent u van harte welkom en kunt u alsnog aanhaken. Meld u aan en kom op 19 november a.s. om 19u30 uur naar station Kampen (Stationsplein 1). De avond duurt tot 21u30 en zal in het teken staan van kansen en mogelijkheden.

Arjan Broer (bureau HeelBreed) zal samen met u en de andere deelnemers de avond invullen. Voor aanmelding kunt u een e-mail sturen (A.Broer@HeelBreed.nl) of bellen (06-14801303).
stadsbusZie ook:
Wat gaan we doen met het Openbaar Vervoer?
Denk mee over de Kamperstadslijn
Projectwebsite Provincie Overijssel
Volg het project op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*