Derde Daltons Darttoernooi voor het goede doel.

Darttoernooi De Daltons - IJsselmuidenNa het succes van voorgaande jaren, organiseren De Daltons dit jaar alweer de derde editie van het Koppel-darttoernooi. Op vrijdagavond 6 februari 2015 vanaf 19.00 uur (Deelnemers uiterlijk 18.30 uur aanwezig). Ook dit jaar wordt het darttoernooi gehouden bij Peppers Unlimited, Middenweg 5 in IJsselmuiden.

Een leuk avondje uit, met volop gezelligheid en vertier. Ook als u geen darter bent, zult u zich deze avond zeker niet vervelen. U kunt genieten van muziek van o.a. ‘Why Not!?’ en DJ Berry en verder zal het u aan niets ontbreken op het gebied van eten en drinken. Deze avond worden er mooie prijzen verloot.

Extra service is de pendeldienst die u vanaf 22 uur weer thuis kan brengen. (Binnen een straal van 5 km, kosten €5,- p.p.)

Kortom een gezellige avond waar u als darter of toeschouwer niet mag ontbreken. De opbrengst van deze avond is bestemd voor een goed -lokaal- doel.

Lokale goede doelen

Enkele van de lokale doelen die de Daltons afgelopen jaar konden steunen:

Via de voedselbank Kampen konden vrijkaartjes beschikbaar gesteld worden voor het Megakidzfestijn, een bedrag van 850,00 euro kon geschonken worden aan een familie met een ernstig ziek kind. Van dit geld is een cadeau voor patient gekocht en kon het gezin een weekend weg. Via Stichting Present kon 250,00 werd beschikbaar gesteld voor het opknappen van een tuin van een alleenstaande moeder, en werd een trampoline voor de kids aangeschaft. Verder was er een mooie bijdrage voor de organisatie van Wereldlichtjesdag Kampen. Tot slot werden kaartjes beschikbaar gesteld aan de voedselbank voor de Telekidsdisco in Musicclub Kampen. Dit is een greep uit de doelen die De Daltons konden steunen met de opbrengst van het Daltons Darttoernooi 2014.

Komt u ook?

dartInmiddels is de inschrijving voor darters gesloten en dat betekent dat er weer 80 koppels staan te trappelen. Natuurlijk bent u ook als toeschouwer van harte welkom en zult u ongetwijfeld een gezellige avond beleven. Naast de muziek, de hapjes en drankjes maakt u overigens ook nog eens kans op leuke prijzen waaronder dinerbonnen en tablets.

Kunt u een bijdrage leveren?

De Daltons zijn nog op zoek naar bedrijven of sponsoren die met een prijs willen bijdragen aan de verloting die deze avond gehouden zal worden.

De namen van de deelnemende bedrijven worden verschillende keren omgeroepen en via de traditionele media worden bedankt. Mail gerust naar stichtingdedaltons@gmail.com als u een bijdrage kunt en wil leveren.

Wie zijn de Daltons?

Stichting ‘De Daltons’ is een stichting uit IJsselmuiden die zich in de regio wil inzetten voor mensen in nood door het inzamelen van geld voor lokale goede doelen. De Daltons zijn gewone jongens die willen werken zonder strijkstok. Stichting ‘De Daltons’ is niet gebonden aan enige organisatie, waarvoor ze zelf iets organiseren en evenmin is zij gebonden aan enige maatschappelijke, kerkelijke of politieke richting. De Daltons willen acties, evenementen en activiteiten organiseren, waarbij de bevolking actief kan meedoen of als toeschouwer aanwezig kan zijn. Uitgangspunt daarbij is dat het aantrekkelijk moet zijn voor u als sponsor, voor u als deelnemer, voor het goede doel om de opbrengst, maar ook voor ons om te organiseren. De Daltons willen graag iets betekenen voor sponsors die de stichting een warm hart toedragen. Neem voor informatie gerust contact met ons op; bij ons houdt het niet op bij ontvangen; we geven er graag iets voor terug. Informeer naar de mogelijkheden.

De Daltons heten u van harte welkom op het toernooi!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*