Derde editie ‘Onze Winkel’

KAMPEN – Vanaf 1 oktober is Onze Winkel weer terug in Kampen. Deze gezellige pop up-store, waar kleine ondernemers ruimte kunnen huren om hun spullen te verkopen, is een terugkerend verschijnsel in Kampen. Van 1 oktober tot en met eind december vullen de gezamenlijke ondernemers voor de derde keer samen een pand in de binnenstad.

Stadswinkel‘Onze Winkel’ wordt vanuit de Stads Winkel Kampen gerealiseerd. De winkel is een van de uitwerkingen van het door de provincie Overijssel gesubsidieerde plan ‘Kampen opent Poorten’, waarmee de leegstand in de binnenstad bestreden moet worden. Aan de opdracht van de provincie is echter al voldaan in de eerste twee edities, die een groot succes waren. Onze Winkel 3 komt er vanwege het enthousiasme van de deelnemers en de inwoners van Kampen. De locatie is op dit moment nog niet bekend, maar wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt.

Ondernemerschap uitproberen
In de pop-up store krijgen kleine ondernemers een kans om hun (eigengemaakte) producten te verkopen. De deelnemers delen samen een pand en zijn verantwoordelijk voor de huur, indeling en het beheren van de winkel. Van deelnemers wordt verwacht dat ze een of meerdere dagdelen in de winkel werken. Het is een uitgelezen kans voor mensen om te testen of het ondernemerschap hen bevalt en of hun product rendabel is. Ook krijgen webshops de kans om eens op een fysieke locatie te verkopen.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen in de Stads Winkel (Oudestraat 116) een aanmeldformulier invullen. Ook kunnen ze daar meer informatie opvragen. Verdere ontwikkelingen zijn ook te lezen op de facebookpagina van Onze Winkel Kampen en de Stads Winkel.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*