Diny Vrieswijk beloond voor Lange inzet IJGV’38

Woensdagavond werd Diny Vrieswijk van IJGV’38 in het zonnetje gezet.

 

Aangezien dat Diny al meer dan 25 jaar les geeft bij IJGV’38 (en dit nog steeds met veel enthousiasme en plezier doet) en aangezien dat ze dit jaar 65 word, vond het bestuur van IJGV’38 dat zij het verdiende om voor haar inzet beloont te worden..

Met haar selectiegroepen heeft zij reeds vele prijzen op nationaal niveau in de wacht gesleept. Ook heeft zij het jongensturnen bij IJGV’38 onder haar hoede. Deze groep is ook zeer succesvol en zet het jongensturnen hiermee voor IJGV goed op de kaart. In de jaren dat Diny lesgeeft bij IJGV’38 is zij onder andere verantwoordelijk geweest voor de regie van tientallen uitvoeringen.

Diny ontving daarom uit handen van voorzitter Jan Rozendaal en bestuurslid Wijnand Medendorp woensdagavond de felicitaties, een grote bos bloemen en werd ze verrast met de mededeling dat de club (vanwege haar jarenlange inzet) een speciale ‘bokaal’ naar haar gaat vernoemen. “De Diny Vrieswijk Bokaal”.

Deze bokaal gaat later dit jaar (of mogelijk aan het eind van het seizoen) door de club uitgereikt worden aan een sporter of sportersgroep die dan wordt verkozen tot ‘sporter of sportersgroep van het jaar’.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*