Dit jaar gaat het Kamper Vakantie Komité weer door!

Dit jaar gaat het Kamper Vakantie Komité weer door! In de eerste drie weken van de zomervakantie zal er een uiteenlopend programma plaatsvinden om kinderen die niet op vakantie gaan toch een fantastisch vakantiegevoel te bezorgen.
Elk jaar hebben de weken verschillende thema’s. Dit jaar zal in week één van 12 tot en met 16 juli de olympische spelen centraal staan. We doen een vossenjacht en een zeskamp. En als klap op de vuurpijl gaan we op reis. Week twee staat in het thema van kunst. Van 19 tot en met 23 juli gaan we kunstwerken maken en naar de bioscoop. In de laatste week, van 26 tot en met 30 juli gaan we genieten van buiten en alles wat de natuur ons te brengen heeft.
Al deze activiteiten kunnen we niet organiseren zonder vrijwilligers. Op woensdag 30 juni zal in MFC Korteweg 4 een vrijwilligersavond plaatsvinden waar geïnteresseerde meer informatie kunnen vinden en kennis kunnen maken met andere vrijwilligers. Vrijwilligers kunnen zich aanmelden via de website: kampervakantiekomite.nl of langskomen op de vrijwilligersavond!
De kaartverkoop is op woensdag 7 juli bij MFC Korteweg 4 tussen 18:00 en 20:00. Een weekkaart kost €3,- kosten en voor het uitje zal nog een extra bijdrage van €10,- worden gerekend.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*