Doe mee aan Jeugd in Beweging en ontdek je sport!

jeugd in beweging

De inschrijving van Jeugd in Beweging 2015 gaat weer van start. Vanaf maandag 22 juni 16.00 uur kunnen kinderen uit de gemeente Kampen zich gratis en vrijblijvend opgeven voor dit jaarlijks terugkerende sportkennismakingsproject. Met Jeugd in Beweging willen we kinderen stimuleren om te gaan sporten en een gezonde levensstijl te ontwikkelen.

Leerlingen die na de zomervakantie op de basisschool zitten, kunnen zich opgeven voor maximaal twee sporten naar keuze. De lessen vinden plaats van september tot december. Dit jaar bieden 17 sportorganisaties 18 verschillende sporten aan op sportpas.nl/kampen. Kinderen kunnen kiezen uit Badminton, Country Line Dance, Freerunning, Fitness, (Kleuter) Gymnastiek/Turnen, Jazzdance, Kickboksen, Kinderyoga, Korfbal, Nunchaku, Scouting, Springgroep, Streetdance, Trampolinespringen, Volleybal, Waterpolo of Zwemmen.

Wethouder Sport Geert Meijering: “Met Jeugd in Beweging kunnen kinderen ervaren hoe leuk sporten en bewegen is. En misschien ontdekken ze hier wel dé sport die bij hen past!”

Digitaal inschrijven
Inschrijven voor Jeugd in Beweging kan digitaal via www.sportpas.nl/kampen. Sportpas is het platform waar alle actuele sportieve en culturele activiteiten voor de jeugd in de gemeente Kampen te vinden zijn. Ook staat hier informatie over de naschoolse activiteiten die de combinatiefunctionarissen in de wijken organiseren. Zo kan iedereen meedoen.

Meer informatie
Jeugd in Beweging is een project van Sportservice Kampen, de Kamper sportaanbieders en het basisonderwijs in Kampen. Voor meer informatie over Jeugd in Beweging kan contact op worden genomen met Frank Rooseboom via f.rooseboom@welzijnkampen.nl of 038 – 331 72 32.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*