Donderdag laatste Kamperui(t)dag

Kamper Ui(t)dagen bron IJsseldelta Marketing

Stripspektakel afsluiting zomerevenementen

 

KAMPEN – Met nog één Kamperui(t)dag voor de boeg, zitten de zomerevenementen in Kampen er bijna op. De stad staat donderdag 7 augustus nog eenmaal in het teken van de gezellige braderie. Het zomerseizoen in de historische binnenstad wordt afgesloten met de Koopjesmarkt en het Kamper Stripspektakel.

De Kamperui(t)dagen staan van oudsher volledig in het teken van koopjes, lekkernijen en attracties in de binnenstad. De Oudestraat staat donderdag als een van de langste winkelstraten van Nederland tussen 10.00 en 17.00 uur boordevol kramen en stands. Straatartiesten als een goochelaar, steltenloper en jongleur vertonen hun kunsten aan het publiek. In de Geerstraat brengen kinderen hun tweedehands spulletjes aan de man. Gezellig is het ook op de horecapleinen, waar bezoekers naast van de consumpties tot in de late uurtjes kunnen genieten van gezellige livemuziek. Bezoekers van de Kamperui(t)dag kunnen op de Oudestraat op de foto van Kampen Marketing bij een grote ‘K’ van Kampen. De Kamperui(t)dagen worden op donderdag 14 augustus van 10.00 tot 17.00 uur nog eenmaal in het klein herhaald tijdens de koopjesmarkt op de Botermarkt.

Stripspektakel
Het Kamper Stripspektakel – dat dit jaar op zaterdag 16 augustus tussen 10.00 en 17.00 uur voor de zestiende keer wordt gehouden – trekt jaarlijks weer duizenden stripboekliefhebbers naar Kampen. Zij gaan op zoek naar ontbrekende stripboeken in hun verzameling of laten hun favoriete boek signeren door de tekenaar. Zo komen dit keer ruim vijftig tekenaars naar Kampen van bekende strips als Suske & Wiske en Jan, Jans en de Kinderen en noem maar op. Ook allerlei verzamelobjecten zijn te koop op een van de bekendste stripfestivals van Nederland. Met vrolijke livemuziek en theatervormen is het Stripspektakel een uitje voor het hele gezin.

Informatie: www.ovkampen.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*