donderdag, april 18, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsDos Kampen zet zich in voor Weissensee4Kids

Dos Kampen zet zich in voor Weissensee4Kids

-

Ieder jaar kiest Dos Kampen een goed doel om zich als vereniging voor in te zetten. Dit jaar is de keus gevallen op Weissensee4Kids.

We praten er over met Jannie de Jong…

[soundcloud_ultimate track=https://soundcloud.com/kampenonline/dos-kampen-zet-zich-in-voor]

Elk jaar zet DOS Kampen zich in voor een goed doel. Dit jaar is dit Weissensee4Kids. De reden is dat Dos Kampen haar voormalig (hoofd)sponsor wil bedanken voor de jarenlange steun. Deze voormalig (hoofd)sponsor, Bemog Projektontwikkeling, staat onder leiding van Stefan van Dijk. Stefan is tevens oprichter van Weissensee4Kids en daarom wil DOS op deze manier haar dank kenbaar maken. Weissensee4Kids zamelt geld in voor het Ronald McDonald Huis en Orange Babies.

thumb_010Er zijn en worden diverse activiteiten op touw gezet binnen de vereniging. Inmiddels lopen er al aardig wat mensen met prachtige polsbandjes om (gaan gretig over de toonbank!). Daarnaast loopt er op dit moment een worsten- en oliebollenactie. Verder wordt er zaterdag 7 december tijdens de wedstrijd DOS 1 tegen WVF 1 een collecte gehouden. Op zaterdag 4 januari is er weer een Nieuwjaars- sponsorloop op De Maten met een gezellige Apres Skiparty!

De insteek is om zoveel mogelijk geld in te zamelen om een heus DOS-schaatsteam naar de Weissensee te sturen. Het team gaat op vrijdag 24 januari 2014 de alternatieve Elfstedentocht rijden in Oostenrijk. Het team bestaat uit voorzitter Martin de Jong (van oorsprong Fries, dus dat moet wel goedkomen!), Rinny Kuipers (vader van een D-pupil), André Koers en René van der Meulen (TOPschaatser!).

Dit team gaat DOS dus vertegenwoordigen op het ijs. Maar het team vraagt uw steun om het doel te bereiken. Sportief gezien moet men het zelf doen (ze zijn al volop in training) maar men vraagt uw hulp bij het geld inzamelen. Doe mee met de acties of doneer. Klik hier om rechtstreeks naar de site te gaan.

 

Gerelateerde berichten

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen