donderdag, juni 13, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsDos verliest van ZKC

Dos verliest van ZKC

-

Afgelopen zaterdag speelde K.v dos Kampen Unique Waterontharders in Zuidwolde tegen ZKC. Het beloofde een moeilijke pot te worden voor de Dossers. Voor een lange tijd leek het dat Dos de punten zou meenemen naar Kampen, maar de wedstrijd eindigde toch met 18-16 voor KZC.

Vanaf minuut één was er spanning tussen de twee ploegen. Dos kwam steeds twee punten voor, maar het lukte niet om dit gat groter te maken en hierdoor kwam de ploeg uit Zuidwolde steeds weer terug. Door een korte kans van Camiel wisten de geelzwarten met een stand van 6-9 de rust in te gaan.

Het zag er goed uit voor de geelzwarten. Ze kwamen in de tweede helft al snel op een verschil van 4 punten. Na een aantal slimme wissels van ZKC, kreeg Dos het moelijker en werd het steeds lastiger om het verschil te behouden.

Door het niet afronden van goeie kansen en het maken van slechte keuzes aan de kant van dos en het slim uitspelen van ZKC, trekt uiteindelijk ZKC aan het langste eind en wint met een verschil van twee punten van Dos.

Michaël Jongman zegt het volgende: Uiteindelijk een zuur verlies als je het wedstrijdbeeld bekijkt. We hadden hier meer uit moeten halen. We kunnen in de eindfase  niet met zijn allen de discipline opbrengen. We laten ons verleiden om de mindere kansen te nemen. Ook maakten we teveel pass fouten, overtredingen in die fase. 

Wel kunnen we tevreden zijn over de eerste 45 min van de wedstrijd. Op naar volgende week, want we zijn er nog niet.

Doelpunten: Matthijs 5x, Wichard 4x, Laureen 2x, Nikita 1x, Camiel 1x, Iris 1x, Daan 1x, Willemijn 1x

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen