DOSK nog steeds in de race voor grote geldprijs

DOSK wil de duurzaamste sportclub van Kampen worden. Zij zijn nog steeds in de race om 10.000 euro te winnen bij Nuon voor Zonnepanelen en Led verlichting langs de velden.

Edwin Burgman, één van de enthousiastelingen die de handschoen heeft opgepakt om de prijs voor DOSK binnen te halen: “We moeten nog ff de laatste stemmen binnen harken. In de tussenstand zaten we bij de beste 9 maar de concurentie weet dat ook. Dus de nummers 10 t/m 20 geven nu veel gas en dat kan ons duur komen te staan!!

Op zijn facebookpagina roept hij op om op zijn club te gaan stemmen. Je maakt kans om een taart te winnen als je het bericht deelt met je vrienden.

Breng nu je stem uit.

Klik op: https://clubcompetitie.nuon.nl/ en stem op Dos Kampen en help ons aan die dikke cheque.


Over de wedstrijd.

Energiemaatschappij NUON is onlangs gestart met een clubcompetitie voor sportverenigingen om zodoende de steeds moeilijker wordende financiële situatie van sportverenigingen wat te ontlasten. NUON doet dit door middel van een competitie waarbij verenigingen met een idee moeten komen om energie te besparen. De bedoeling is dan dat men van dat idee een leuk en creatief filmpje maakt en dat filmpje (inclusief idee en energie natuurlijk) wordt dan weer beoordeeld door een vakjury.

Binnen DOS hebben een aantal enthousiastelingen een filmpje opgenomen. Bekijk het filmpje hieronder in de player.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673