woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsDronken automobilist van de weg gehaald

Dronken automobilist van de weg gehaald

-

Een 51-jarige beginnend autobestuurder uit Leeuwarden moest in de vroege ochtend van vrijdag 1 november 2013 zijn rijbewijs inleveren. Hij bleek veel te veel gedronken te hebben.

De man reed rond 03.10 uur slingerend op de N50 richting Ens. Ter hoogte van de Ramspolbrug zagen agenten dat hij twee rijbanen nodig had en ook een paar keer met twee wielen in de berm terecht kwam. De Leeuwarder werd langs de kant gezet en moest blazen. Daaruit bleek dat hij vermoedelijk te veel had gedronken. Op het bureau was het resultaat van de ademanalyse: 730 Ugl, terwijl bij een beginnend bestuurder maximaal 88 Ugl is toegestaan. Het rijbewijs is hij waarschijnlijk voorlopig kwijt.

Alcoholslot

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen