Drukke paardenweek bij Delta Ruiters in IJsselmuiden met enorm veel starters

De foto is van Kyra Snoeijer met Don Gravin, gemaakt door RVM Sportfoto
 
Verslag Delta Ruiters door Jantien Westendorp. 
Afgelopen week waren de paarden aan de beurt in IJsselmuiden tijdens het mooie Maarle, indoor springconcours.

Woensdag startte de springwedstrijd met de Klasse L. Hierin eindigden Jessie Veldhoven met Edelweiss op een 9e plaats en Koen Westendorp met Kendy W op een 13e plaats van een enorm groot deelnemersveld. Waar 15 prijzen te verdelen vielen.

Miranda Spronk-Rienties  startte met Wezenberg’s moneypenny in de klasse M. Na een spannende strijd mochten zij met een 4e prijs naar huis gaan. Ook Jessie Velthoven met Halla de bles (9e plek) en Anna Holtland met Gitania van de Hoeven Z (17e plek) wisten binnen dit grote deelnemersveld een plek te veroveren binnen de 19 prijzen die er te verdelen waren.

In de Klasse Z op de woensdag wist Koen Westendorp wederom een prijs in de wacht te slepen met het paard Karel Doorman. Dit maal een 14e plek in een sterk deelnemersveld.

Op de donderdag ging het springgeweld verder met de Klasse B en L parcours. Een 3e prijs voor Harriette van Dalfsen met Jercy Elsady, een 4e plek voor Babet van de Rijdt met Duo Penotti Z en een 5e plek voor Annemiek Vinke met het paard Lexy tijdens het B parcours.

Tijdens het Klasse L parcours mocht o.a. Kim Spronk van start gaan. Zij sprong samen met haar paard Christien naar een 5e plek op de ranglijst.

De laatste dag van het indoor werden alle hoogtes tijdens de verschillende Klasses nogmaals gereden. OP deze dag startten er ook verschillende Deltaruiters.

Bij de klasse B werden Annemiek Vinke met het paard Lexy 7e en Gerco Rienties met Kimi R reden naar een 12e plek.

Kyra Snoeijer startte in de klasse L bij de paarden met haar E pony met Don Gravin.  Er werd gestreden in een mooie grote groep waarbij ze met een knappe 3e prijs naar huis gingen. Monica Borgen haalde de samen met Hatseflats van de Keienlegger een 5e prijs binnen. Daarna wist Jenita Koetsier samen met haar paard Ivy nog een 8e plek te bemachtigen.

In de Klasse M deed Monica Borger er nog een schepje bij op met Hatseflats en gingen beiden met een derde prijs naar huis.

Zaterdag is Maxime van Dijk met Kokulan op pad geweest naar Urk. Kokulan liep netjes door de baan zonder spoken tegen te komen. Dit resulteerde in twee keer een tweede plaats met 207,5 punten en 214,5 punt.

De gezusters Bliek zijn beiden afgereisd met hun pony en paard naar Broekelo. Daar heeft Meike de bixie cross goed doorstaan en ging met de winst naar huis. Ilse Nora heeft het rondje van haar zusje ook goed doorstaan door deze hele crossronde met haar mee te rennen. Knap werk meiden!

 


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.