zaterdag, april 13, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsEen zaal vol ondernemers bij de nieuwjaarsborrel van Kampen in Bedrijf!

Een zaal vol ondernemers bij de nieuwjaarsborrel van Kampen in Bedrijf!

-

Enthousiaste groep ondernemers verzamelde zich bij IMpact en Zalsman Kampen!

Op donderdag 23 januari 2014 kwamen de aangesloten ondernemers van Kampen in Bedrijf weer samen om het glas te heffen op een succesvol en ondernemend 2014. Ze waren te gast bij Impact en Zalsman Kampen. IMpact is dé uitvoerder voor de gemeenten Kampen en Dronten van de Participatiewet, inclusief de Wet Sociale Werkvoorziening. Zalsman Kampen is dé grafimedia-partner om samen communicatieprojecten tot een succes te maken.

Met een vol, maar laagdrempelig programma hadden de ondernemers de mogelijkheid om relaties te onderhouden, andere ondernemers te ontmoeten en informatie uit te wisselen. Tevens ontvingen de ondernemers een primeur: het Ondernemersmagazine van de overkoepelende organisatie, Ondernemers in Bedrijf. Boordevol interviews, ondernemers- en netwerktips en de agenda’s van alle regio’s.Ondernemers in Bedrijf is actief in 21 regio’s met meer dan 1400 aangesloten ondernemers. De nieuwste regio’s zijn gestart in Nunspeet,

Amsterdam en Utrecht. Kampen in Bedrijf heeft momenteel ruim 130 aangesloten ondernemers! De succesvolle netwerkorganisatie organiseert borrels, bedrijfsbezoeken, workshops en seminars.

kib

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen