zaterdag, juli 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsEenjarig bestaan CDJA IJsseldelta in het teken van de voedselbank

Eenjarig bestaan CDJA IJsseldelta in het teken van de voedselbank

-

 

Op zaterdag 2 november bestond het CDJA IJsseldelta een jaar. Om deze dag meer inhoud te geven hebben de jongeren zich ingezet voor de voedselbank in Kampen. Stichting Present heeft dit project mogelijk gemaakt voor de jongeren.

CDJA-voedselbank

Maandelijks organiseren wij een Politiek Café om te praten over actualiteiten. Met dit project blijft het niet alleen bij praten, maar konden we ook daadwerkelijk iets betekenen voor de samenleving”, aldus Jeroen Trommel, bestuurslid van het CDJA IJsseldelta, “De voedselbank levert fantastisch werk en wij zijn dan ook blij dat we hen hebben kunnen helpen.”. Ook Mieke van der Sluis, vrijwilligster bij de voedselbank, was blij met de hulp van het CDJA IJsseldelta. “De voedselbank vormt een belangrijke schakel tussen diegenen die iets aanbieden en zij die iets nodig hebben. Wij zijn dan ook gebaat bij alle hulp van buitenaf.”. Met dit project sluit het CDJA IJsseldelta hun eerste jaar af. In  het komende jaar wil het bestuur op de ingeslagen weg verder gaan, zo zal het Politiek Café iedere eerste dinsdag van de maand blijven plaatsvinden en zal de focus liggen op de komende  gemeenteraadsverkiezingen.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen