donderdag, juni 13, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsEerste paal geslagen voor de nieuwe fietsenstalling bij station Kampen

Eerste paal geslagen voor de nieuwe fietsenstalling bij station Kampen

-

Vandaag is de eerste paal geslagen voor de nieuwe fietsenstalling bij station Kampen, als onderdeel van het Schans-Buitenwacht project. Financiële steun van het Rijk via de Erfgoed Deal maakt dit mogelijk.

Het gebied, ooit met het uitgaanscentrum De Buitenwacht, wordt vernieuwd met herinrichting van parkeerplaatsen, een half verdiepte en overdekte fietsenstalling, en een parkachtige openbare ruimte.

Wethouder Van der Sluis is verheugd dat na een herstart in 2021 het gebied nu daadwerkelijk transformeert. De planning streeft naar voltooiing van het project in het voorjaar van 2025, met verwachtingen dat de nieuwe Timmer-snackbar eind 2024 gereed zal zijn.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen