Eerste paal nieuw onderkomen Weever de grond in

Laagdrempelig en duurzaam. Bouw- en sloopbedrijf Weever bouwt een hagelnieuw kantoor aan de Haatlanderdijk in Kampen dat in alle opzichten toegankelijk en energiezuinig is.

Weever“Het nieuwe kantoor is geheel gelijkvloers”, vertelt Jelle Weever, directeur bouw van het Kamper familiebedrijf. “Zo kunnen onze klanten en medewerkers makkelijk binnenlopen, zonder op te hoeven kijken tegen een hoog gebouw.” Want korte lijnen, daar hecht het Kamper bouwbedrijf aan. “Iedereen, van directeur tot medewerker bij de bouwplaats, is bij ons even belangrijk.” Daarbij maakt het bedrijf gebruik van duurzame bouwmaterialen en warmtepompen, zodat het ’s zomers koel en ’s winters lekker warm blijft binnen. Door de opvallende constructie van het dak – meerdere schuine daken voorzien van isolerend glas – baden de medewerkers straks in het daglicht, wat weer bijdraagt aan een prettig werkklimaat en energiebesparing. Achter het kantoor (600 vierkante meter oppervlak) verrijst een werkplaats annex opslagruimte en een overkapping van circa 1500 vierkante meter voor de opslag van materieel.

Op vrijdagmiddag 22 april, om 16.30 uur, wordt de feestelijke paal geslagen door Conny Weever in bijzijn van alle vijftig medewerkers. Een feestelijk moment. Daarna wordt aan de Haatlanderdijk 6-C in rap tempo verder gebouwd. Als alles volgens planning verloopt, is het nieuwe kantoor begin november klaar.