donderdag, april 18, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsGedachten over de Buitenwacht..

Gedachten over de Buitenwacht..

-

 

Het terrein van het voormalig uitgaanscentrum de Buitenwacht is voor velen een doorn in het oog. Niet alleen ligt het terrein er verlaten en verpauperd bij, maar ook de aanblik vanaf het station, Zwolse weg, en Frieseweg is er geen één die je uitnodigt om een kijkje te nemen in de Hanzestad Kampen of IJsselmuiden.

Tot voor kort werd de grond nog gepacht door de eigenaar van partycentrum ’t Haasje. Onlangs liet eigenaar Dhr. Schaper doorschemeren de pacht wel van de hand te willen doen voor een reëel bedrag, met dien verstande dat ’t Haasje bij de Roggebot kon uitbreiden. Volgens wethouder Ekker is de gemeente weer eigenaar van de grond en heeft Dhr. Schaper inmiddels afstand gedaan van de pacht. In de tussentijd is ’t Haasje omgetoverd tot ‘Music Club Kampen’ (uitgebreid) en dus is er een reële kans dat binnenkort het terrein van de Buitenwacht aangepakt gaat worden.

Buitenwacht

Als het aan Ernst Hupkes (www.tekampen.nl) ligt zijn er mogelijkheden genoeg om het terrein om te toveren tot iets prachtigs en de ingang van de stad De allure te geven die het verdient.

Ernst krijgt veel positieve reactie’s op z’n “gedachten over de Buitenwacht” vooral op z’n facebookpagina staan diverse reacties van mensen die graag zien dat er wat moois gebeurt met de schandplek. Ook de diverse politici zijn zeer gecharmeerd van dit plan.

Om een kijkje te nemen naar de “gedachten over de Buitenwacht” klikt u HIERkijk even op de facebookpagina, of kijk op www.tekampen.nl

 

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen