woensdag, april 24, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsEigen Huis & Tuin ON TOUR in Kampen

Eigen Huis & Tuin ON TOUR in Kampen

-

eigen huis

Eigen Huis & Tuin is nog steeds ON TOUR!

9 April staan ze, dankzij bemiddeling van sponsor MBI Beton, in Kampen!
Heb jij een klusvraag, tuinprobleem of kom je interieurinspiratie te kort? Kom naar Eigen Huis & Tuin ON TOUR op het van Heutszplein in Kampen en misschien word jij uitgekozen om je vraag aan Quinty, Lodewijk of Thomas te stellen! Wil je extra veel kans maken op een persoonlijk antwoord? Laat het dan nu al weten wat jij de presentatoren wilt vragen via het formulier op www.eigenhuisentuin.nl!

Dus: heb je problemen met het levend houden van jouw favoriete plant, wil je weten hoe je zo netjes mogelijk kunt behangen of wil je jouw oude kastje opknappen? Quinty, Thomas en Lodewijk willen je helpen!

Ook als je eigenlijk geen hulp van het klustrio nodig hebt, maar wel graag het gereedschap van Thomas of Lodewijk, of een pot verf van Quinty ter plekke wilt lenen, kun je een bezoekje brengen aan de mobiele klusstudio. Ze hebben namelijk alles wat je nodig hebt. Dus ook dan ben je natuurlijk van harte welkom! Wil je het team en je vrienden laten weten dat je gaat kijken meld je dan aan op hun facebookpagina.

 

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen