Eigenaar Hier mode gooit handdoek in de ring

hier

Afgelopen donderdag kregen de medewerkers van Hier mode / Willemsen mode te horen dat er niet langer geïnvesteerd gaat worden in het bedrijf.

In een brief aan de medewerkers legt eigenaar Mechteld Schwartz uit: “Ik heb het besluit om te stoppen met Hier en Willemsen mode om meerdere redenen genomen. We zijn op een punt aangekomen dat we flink zouden moeten investeren om met nieuw Elan de markt aan te kunnen. Ik heb er geen vertrouwen in dat de investering die nodig zijn voor de veranderingen in 27 winkels tot een positief resultaat gaan leiden in de toekomst”. Het spijt me zeer dat ik jullie nu binnen ons bedrijf geen toekomstperspectief kan bieden” aldus Schwartz

Niet alleen bij Schwartz valt de beslissing zwaar, ook bij de medewerkers komt deze beslissing om te stoppen met het bedrijf (wat de ouders van Shwartz 40 jaar geleden zijn gestart) hard aan.

Binnen drie weken zal er een bewindvoerder aangesteld worden die mogelijk op zoek gaat naar overname kandidaten. In de tussentijd blijven de winkels van Hier gewoon open.

hier-facebookDe Facebookpagina van de Kamper vestiging toont deze afbeelding.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673