zondag, mei 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsEinde aan reeks overwinningen van biljartvereniging Reijersdam.

Einde aan reeks overwinningen van biljartvereniging Reijersdam.

-

 

Dinsdag werd in het clublokaal van V.A.G. de derby van de dagteams van V.A.G. en BV Reijersdam gespeeld en het team van V.A.G won met een klein verschil van BV Reijersdam, uitslag 39-38. Martin ten Hove moest het opnemen tegen de districtskampioen 2e.klasse libre Eildert Kuiken(VAG) en Eildert liet zien dat hij nog steeds in een prima vorm verkeerde. Hij won de partij in 19 beurten, uitslag 12-8. Gerrit van Vlijmen slaagde er niet in om de nodige punten te scoren voor een overwinning voor Reijersdam of een remise, hij verloor in 20 beurten van Krijn Visscher (VAG) die een uitstekende partij speelde, uitslag 12-6. Wim Kars won in 27 beurten van Frans Selles (VAG), uitslag 7-12 en Sander Verbeek won in 30 beurten van Gerrit Felix(VAG), uitslag 8-12. Ook de tweede wedstrijd die het dagteam van biljartver. Reijersdam deze week moest spelen, ging verloren.

De thuiswedstrijd in het wijkcentrum Reyersdam tegen het dagteam van DOS/Hattem werd verloren met 34-41. Martin ten Hove verloor in 24 beurten van Freek Brons, uitslag 6-12. Rob Aalberts speelde een prima partij maar zijn tegenstander Herman Brons ook en dat resulteerde in 21 beurten in een remise, uitslag 11-11. Wim Kars speelde een matige partij en verloor in 21 beurten van Be Vrieze, uitslag 5-12. Good old Johan de Leeuw was na enige tijd in de lappenmand weer aanwezig en speelde gelijk een goeie partij hij won in 24 beurten van Be Vrieze (die een dubbel partij moest spelen), uitslag 12-6. Door deze twee nederlagen kwam er een eind aan de zege reeks van het dagteam.

Het C2 team van biljartver. Reijersdam speelde maandagavond een uitwedstrijd tegen H.B.C. C2 uit Hoogeveen en dat werd een overwinning voor BV Reijersdam C, uitslag 21-30. Arend Bossink speelde een uitstekende partij, hij had slechts 9 beurten nodig om te winnen van Hans Doijer, Arend speelde met een moyenne van 7.78, uitslag 3-12. Ook Harry Winkeler speelde een goede partij hij won in 22 beurten van Dave Maillissa, uitslag 6-12. Minder goed verging het Wim Kars die in Roel Riemersma een tegenstander vond die goed in vorm was, Wim Kars verloor in 19 beurten, uitslag 12-6.Het C2 team moest woensdagavond weer spelen in een thuiswedstrijd tegen DOS/Hattem C2 en die wedstrijd werd verloren met 27-33. Arend Bossink won in 22 beurten van Claude Carlu, uitslag 12-9, Martin ten Hove verloor in 18 beurten van Henk Chaigneau, uitslag 7-12 en Wim Kars verloor in 37 beurten van ook Henk Chaigneau, uitslag 8-12.

Het C3 team van biljartver. Reijersdam speelde donderdagavond een thuiswedstrijd tegen Z.B.C. C3 uit Zwolle en er werd gewonnen met 33-20. Benji van Kleef verloor in 26 beurten, hij kwam 1 carambole tekort, van Claude Carlu, uitslag 9-12. Gerrit van Vlijmen won in 32 beurten van Aart Borst, uitslag 12-4 en Wim Kars won in 28 beurten van Harry van Bres, uitslag 12-4. Het blijft nog steeds spannend in deze klasse wie er poule winnaar kan worden, C3 team van BV Reijersdam heeft nog steeds een kans.

 

 

Gerelateerde berichten

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen