Europarlementariërs CU / SGP op bezoek in Kampen

Wilt u Peter van Dalen en Bas Belder zelf ontmoeten?

Op 10 mei a.s. bezoeken Peter van Dalen en Bas Belder gemeente Kampen. De beide heren zijn van 13.00–15.00 uur op de zaterdagmarkt bij de Vispoort in Kampen. Van Dalen en Belder hebben momenteel zitting in het Europees parlement.

Op 21 mei a.s. vinden de verkiezingen voor het Europees parlement plaats. Daarom is zaterdag de start van de campagne van de ChristenUnie / SGP. ChristenUnie / SGP gaan de campagne in met het thema ‘samenwerking JA – superstaat NEE’.

De campagnetour start ’s ochtends in Zwolle. Na Zwolle gaan de campagnebussen van CU en SGP door naar Kampen. In Kampen worden de Europarlementariërs ontvangen door de (loco)burgemeester. Tijdens de stop in Kampen zijn ook de Tweede Kamerleden Arie Slob (CU) en Roelof Bisschop (SGP) aanwezig. De campagnedag eindigt op Urk.
Tijdens de stop op de zaterdagmarkt in Kampen kunt u de Europarlementariërs ontmoeten en met hen in gesprek gaan. Ook als u zelf geen vragen heeft, maar wel wilt komen luisteren, bent u van harte uitgenodigd aanwezig te zijn.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*