Everhard Zwart presenteert uitgebreide versie van Psalm 99 van zijn vader Willem-Hendrik Zwart

Everhard Zwart zal op woensdag 8 juli voor het tweede orgelconcert verzorgen in de woensdagavondserie van de Bovenkerk van Kampen. Hij zal daar o.a. een uitgebreide versie, met pedeel en een prachtig uitgewerkt fugato van Psalm 99 van zijn vader spelen en presenteren!

Everhard is geen Everhard is geen onbekende in de Bovenkerk. Zijn vader, Willem-Hendrik Zwart, is jarenlang de vaste organist geweest in de Bovenkerk. Willem-Hendrik werd wel de ambassadeur van de Bovenkerk genoemd.
Everhard heeft weer een feestelijk programma samengesteld voor deze avond. Hij zal o.a. Suite, opus 5 van Carol Williams spelen. Deze Suite bestaat uit drie delen: Festiva!, Mirage en Frisian March. Everhard begint en eindigt met een werk van zijn vader Willem-Hendrik Zwart.

De entreeprijzen bedragen voor beide series € 12,50 p.p. (kinderen t/m 12 jaar gratis; aanmelden wel verplicht).
De aanvangstijd van de concerten is 20.00 uur. Tijdens de concerten gelden de algemene richtlijnen van het RIVM. Bent u ziek of hebt u verkoudheidsklachten, dan blijft u dus ook thuis
.
Allen hartelijk welkom! Niet alleen voor de muziekliefhebbers is het een groot genoegen dat de concerten weer door mogen gaan. Ook de organisten en andere musici staan weer te popelen om live voor publiek te mogen spelen. Voor hen was de afgelopen periode ook een zware tijd. Zij verzorgen graag weer een mooie muzikale avond voor u. Maak hen dus blij met uw komst!

Bovenstaande concerten beginnen om 20.00 uur. Toegangsprijs is 12,50 euro p.p. Tot en met 12 jaar is de toegang gratis! Meer informatie: www.orgelseriekampen.nl
Kaarten verkrijg via www.klassiekemuziek.nl/orgelserie-kampen

Hartelijk welkom!