dinsdag, juni 25, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsFeestelijke opening Kentucky (KFC) Kampen

Feestelijke opening Kentucky (KFC) Kampen

-

Vandaag is de vestiging van Kentucky Fried Chicken (KFC) geopend in Kampen. Kip- en vegaliefhebbers kunnen nu hun hart ophalen aan de KFC-gerechten in dit gloednieuwe restaurant.

Vanaf vandaag verwelkomt KFC Kampen bezoekers met de authentieke smaak van versbereide kip, volgens het originele recept uit 1939 met de bekende 11 Herbs & Spices. Naast de geliefde buckets, kipburgers, wraps en salades biedt KFC ook een vegetarische variant aan, zoals de Veggie tenders in samenwerking met Quorn, gehuld in dezelfde authentieke kruidenkorst.

Bas aan de Wiel, KFC Food-to-go manager, benadrukt de blijdschap om Kampen kennis te laten maken met KFC. Hij heet iedereen, van vrachtwagenchauffeurs tot miljonairs, van harte welkom, precies zoals Colonel Sanders dat zou doen.

Het nieuwe KFC-restaurant in Kampen is tevens op zoek naar enthousiast personeel, waarbij alle werknemers de kans krijgen om waardevolle vaardigheden en een sterk netwerk op te bouwen dankzij de opleidingsmogelijkheden die KFC biedt. Vacatures zijn te vinden op werkenbijkfc.nl/alle-vacatures.

Met een sfeervol terras is het restaurant elke dag van de week geopend van 11:00 tot 23:00 uur, met zowel drive-thru als tafelservice voor het gemak van de gasten. KFC Kampen bevindt zich aan de Van Doorneweg 1, in de wijk Hagenbroek, en nodigt alle kipliefhebbers uit om te komen genieten van de unieke KFC-ervaring.

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen