Fit & Gezond in Overijssel

 

Ruim 24.000 inwoners van Overijssel hebben in de afgelopen maand een uitnodiging en herinnering ontvangen om deel te nemen aan een provinciaal onderzoek. Initiatiefnemer van dit onderzoek, de provincie Overijssel, wil graag meer inzicht krijgen in de hoeveelheid dagelijkse beweging en de leefstijl van Overijsselse inwoners. De vragenlijst is in te vullen tot 15 juni.

fitHet onderzoek, uitgevoerd door Sportservice Overijssel en zestien Overijsselse gemeenten, wordt gehouden onder inwoners tussen 18 en 75 jaar. Gemeente Kampen heeft een lijst van 1.500 willekeurig gekozen inwoners verstrekt.

Participeren
Het is voor het onderzoek belangrijk dat zoveel mogelijk mensen die de postkaart ontvangen, deelnemen. Ook als u nooit sport of weinig beweegt, kunt u deelnemen. Op de herinneringskaart die u in week 20 ontvangt, staat een unieke inlogcode waarmee u op www.fitengezondinoverijssel2014.nl de vragenlijst kunt invullen. Al uw gegevens worden anoniem verwerkt. Het invullen van de vragenlijst duurt 10 minuten.

Meer informatie
Voor meer informatie over het onderzoek kan contact op worden genomen met Liselot ter Harmsel via ltharmsel@sportserviceoverijssel.nl of (038) 457 77 80.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*