Fittest voor volwassenen

Bent u nieuwsgierig hoe het met uw fitheid is gesteld? Wilt u graag sporten en bewegen, maar weet u niet zo goed waar u moet beginnen? Geef u dan snel op om mee te doen aan deze fittest voor volwassenen.

fittestU kunt zelf aangeven welk dagdeel uw voorkeur heeft. De kosten voor deelname zijn 2 euro die u op de dag zelf kunt betalen. Aanmelden kan tot en met maandag 14 september.
De fittest wordt georganiseerd door Sportservice Kampen i.s.m. Sportcentrum Sonnenberch en Runningtherapie Kampen. De test is bedoeld voor volwassenen van 19 t/m 49 jaar. Valt u niet in deze leeftijdcategorie en wilt u wel graag meedoen?
Geen probleem, u kunt zich gewoon aanmelden via: www.sportservicekampen.nl

Inhoud Fittest

De test bestaat uit negen eenvoudige (sport)onderdelen die een beeld schetsen van uw gezondheid. Denk hierbij aan bloeddruk, vetpercentage, BMI, kracht, lenigheid, balans en uithoudingsvermogen. Na deze test worden de resultaten met u besproken. Zo krijgt u advies op maat en de mogelijkheid om u in te schrijven voor een gevarieerd sportaanbod wat past bij uw wensen.
Meer informatie

Heeft u vragen over deze uitnodiging dan kunt u contact opnemen met Jarron de Lange, e-mail: J.Delange@kampen.nl of telefonisch via: 038 – 3392877


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*