Floorever levert mooi stukje tapijt voor kantoorkampen.nl

Door Alex de Jong @ Attest Communicatie

KAMPEN – KantoorKampen.nl, het kantoorpand aan de Constructieweg waar onder andere tekstschrijver en correspondent voor Kampenonline, Alex de Jong van Attest Communicatie, zijn werkplek heeft gevonden, begint steeds meer vorm te krijgen. Nadat Marcel Visser van de firma Lichttotaal enige weken geleden zijn magazijn verhuisde, werd het tijd voor de schilder. Kort geleden was de stoffeerder – Floorever uit Kampen – aan zet. Inmiddels is het pand ingericht en helemaal gereed voor het onderbrengen van nog meer huurders.

Floorever Kampen tekende voor de levering van het tapijt. En natuurlijk zorgden zij er voor dat hun beste tapijtstoffeerder op deze klus werd gezet. Dat leverde een zeer fraai eindresultaat op. Een resultaat dat niet alleen opdrachtgever Marcel Visser (verhuurder), maar ook tekstschrijver Alex de Jong, huurder van het eerste uur – en ‘conciërge’ van het pand – , erg tevreden stemt. ‘Hier ga ik straks nog meer meters maken’, zo gaf de communicatieadviseur en tekstschrijver vol enthousiasme aan. ‘Tenslotte doet een mooie werkplek wonderen voor mijn werkplezier en -ijver. Prachtig!’


Floorever Kampen verzorgde de levering van het tapijt, dat leverde een zeer fraai eindresultaat op.

Reclamezuil
Huurders (die een vaste plek huren) krijgen op de reclamezuil (pal aan de weg) de mogelijkheid om promotie voor hun bedrijf te maken. Naast Alex zal ook Remco de Bruin Landsman (Medical Art) in KantoorKampen.nl zijn opwachting maken. ‘Maar ik heb nog ruimte voor twee, eventueel drie, huurders meer’, vertelt Marcel. Voor slechts 275 euro heb je in KantoorKampen.nl een werkplek. All-in. Kortom: inclusief gas, water, elektra, Wifi, koffie en alle andere gemakken (zoals keuken, kantine/vergaderruimte, ruim en modern toilet). KantoorKampen.nl is daarnaast zeer goed bereikbaar vanaf de N50, heeft een achttal eigen parkeerplaatsen rondom het pand en is 24/7 voor de huurders beschikbaar. Bij afwezigheid wordt het pand veilig afgesloten en bewaakt door eigen camera’s.


Huurders krijgen op de reclamezuil de mogelijkheid om promotie voor hun bedrijf te maken.

Flexibel huren
Zoek jij een kantoorplek voor een paar dagen per week? Ook dan is Kantoorkampen.nl de plek voor jou. Vanaf minimaal twee dagen per week (120 euro per maand) heb jij een plek met uitstraling, makkelijk bereikbaar via de N50, parkeren voor de deur, van alle gemakken voorzien, zoals WiFi, koffie, alarm, et cetera. Interesse? Mail naar alex@attestcommunicatie.nl.
Weten wat Floorever voor je kan doen? Kijk op www.floorever.nl of bezoek een van de twee vestigingen en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor jouw (t)huis.


Een fraai ingerichte werkplek, met dank aan de stoffeerders van Floorever Kampen. 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*