zondag, mei 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsFNV-lid geëerd voor 75-jarig lidmaatschap

FNV-lid geëerd voor 75-jarig lidmaatschap

-

Op 16 april jongstleden heeft FNV Lokaal IJssellanden een bijzonder lid in het zonnetje gezet: de heer F. v.d. Haar, vanwege zijn indrukwekkende 75-jarige lidmaatschap van de FNV. Een mijlpaal om trots op te zijn!

Kaderleden van FNV IJssellanden brachten een bezoek aan het huis van de heer Van der Haar om hem te eren. Ze overhandigden hem een bos bloemen en een bronzen beeld genaamd “Handen Ineenslaan”, als symbool voor de jarenlange vriendschap met de FNV.

Op slechts 14-jarige leeftijd begon de heer Van der Haar zijn werkzaamheden bij de pannenfabriek “Berk” in Kampen, waar hij al snel het advies kreeg om lid te worden van “de Bond”. Gedurende zijn leven heeft hij bij verschillende bouwbedrijven gewerkt, waarbij hij de steun van de FNV bij arbeidsconflicten zeer waardeerde. Zelfs na zijn pensionering bleef hij trouw aan de vakbond, uit solidariteit met anderen.

Het bezoek van de kaderleden aan zijn huis raakte de heer Van der Haar diep emotioneel. Het is een eerbetoon aan zijn langdurige betrokkenheid bij de FNV en zijn toewijding aan solidariteit en rechtvaardigheid op de werkvloer.

Gerelateerde berichten

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen