dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuws“DE ARBEIDSMARKT OP ZIJN KOP!?”

“DE ARBEIDSMARKT OP ZIJN KOP!?”

-

Het is ons een genoegen om een tweetal regionale bijeenkomsten rond eind oktober 2013 te organiseren vanuit de gezamenlijke bonden van FNV Bouw, FNV Bondgenoten, AbvaKabo FNV, en FNV Lokaal Zwolle. 

U bent van harte uitgenodigd hiervoor. Hieronder leest u wat u kunt verwachten op beide avonden. Let op! Voor de avond op 28 oktober zijn zowel leden als niet-leden welkom. Voor de avond op 4 november is het aantal deelnemers beperkt, en kunnen derhalve alleen leden deelnemen. 

fnv3

28 oktober: De arbeidsmarkt op zijn kop!?

We willen u inzicht geven in de arbeidsmarkt in de regio Zwolle. Welke ontwikkelingen ten aanzien van de werkgelegenheid mogen we verwachten? Veel mensen worden of zijn geconfronteerd met baanverlies en onzekerheid. Op 28 oktober zal Paul van Kruining, beleidsadviseur bij FNV vakcentrale, hier een lezing over geven. Zijn de zijde van de Gemeente Zwolle is de heer N.Middelbos (hoofd beleid Sociale Zaken/Werkgelegenheid) en van de zijde van de Provincie Overijssel de heer B.Amelink (economie en arbeidsmarkt) aanwezig om aanbevelingen in ontvangst te nemen, en hierop te reageren.

Er is ruimte om vanuit het publiek vragen te stellen en adviezen te geven aan de panelleden. De leiding van deze avond is in handen van Hans Prakke, journalist, bekend van radio en televisie-programma’s van o.a. AVRO en NOS en vml.woordvoerder van de SER. Aanvang: 19.30 uur

De avond van 4 november is een avond dat we zelf actief aan de slag gaan met onze eigen kennis en vaardigheden in het zoeken naar nieuw werk. Deze avond wordt verzorgd door (vrijwillige) trainers van FNV Loopbaanadvies. Deze workshop is een voorproefje van de tweedaagse training Solliciteren die FNV Loopbaanadvies kosteloos aan FNV leden in het land geeft.

Aanvang: 19.30 uur. Beide avonden worden gehouden bij Grand Cafe Restaurant Zalencentrum Urbana,

Wipstrikkerallee 213 – 8025 AH Zwolle – tel.0384538418

Het is nodig je op te geven voor beide avonden. Let op: de plaatsen voor de Workshop van 4 november zijn beperkt! Geef je snel op via e-mail adres: fn*******@vc.nl onder vermelding van je naam en adres en of je beide avonden aanwezig wilt zijn.

Nog vragen? Dan even bellen met Rob Selles, FNV Lokaal Zwolle,0652190895

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen