dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsFood gerelateerde winkels mogen tijdens Kerst in Oud Kampen open op zondag

Food gerelateerde winkels mogen tijdens Kerst in Oud Kampen open op zondag

-

 

Het college van burgemeester en wethouders heeft ontheffing verleend aan de Ondernemersvereniging Kampen voor de openstelling van food gerelateerde winkels op zondag 22 december in de binnenstad van Kampen.

Dit jaar wordt het evenement Kerst in Oud Kampen op zaterdag 21 en zondag 22 december georganiseerd. De Ondernemersvereniging heeft ontheffing aangevraagd om de winkels ook op de zondag te mogen openen.
Als het gaat om een toeristisch evenement kunnen burgemeester en wethouders hiervoor ontheffing verlenen op grond van de gemeentelijke Verordening Winkeltijden 2011. Het college heeft de ontheffing verleend voor de openstelling van food gerelateerde winkels in de binnenstad van 15.00 tot 22.00 uur.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen