Forse nederlaag Biljartteam Reijersdam

Het C2 team van biljartvereniging Reijersdam speelde woensdagavond voorlopig de laatste wedstrijd i.v.m. de “lockdown”. Het C2 team van ZBC (Zwolle) kwam in het wijkcentrum Reyersdam op bezoek.

Het werd voor het C2 team van BV Reijersdam een forse nederlaag van 23-31 en dat was een teleurstelling na de goede resultaten van de laatste weken.

Rens Jager moest het opnemen tegen Gerrit Fijn van ZBC en tot en met de 12e beurt ging de partij gelijk op, doch in de 13e. beurt maakte Gerrit Fijn een serie van 43 caramboles waarmee voor Rens Jager de hoop op een goed resultaat was vervlogen. Gerrit Fijn maakte de partij in de 15e. beurt uit en speelde met een uitstekend moyenne van 6.67, Rens Jager speelde niet slecht doch met een score van 46 caramboles en een moyenne van 3.07 had hij slechts 5 wedstrijdpunten. Uitslag 5-12.

Gerrit van Vlijmen speelde tegen Bob Brinkers van ZBC en hier ging de partij tot de 20e. beurt gelijk op, doch daarna lukte er niets meer bij Gerrit van Vlijmen en kon Bob Brinkers in de 24e beurt de overwinning pakken. Gerrit van Vlijmen speelde met een moyenne van 1.52 en Bob Brinkers met een moyenne van 2.61. Uitslag 6-12.

Martin ten Hove zorgde voor de enigste overwinning van Reijersdam in deze wedstrijd, hij speelde tegen Joop van Poorten van ZBC . Het werd niet een beste partij, maar in 32 beurten kon Martin ten Hove de partij winnend afsluiten. Martin speelde met een moyenne van 1.72 en Joop met een moyenne van 1.34. Uitslag 12-7.

De competitie in het district Zwolle van de KNBB lig tot 10 november stil en zijn er dus geen team wedstrijden en ook geen PK (persoonlijke wedstrijden) wedstrijden. Martin ten Hove heeft zich op de valreep nog weten te plaatsen voor de districtsfinale van de 3e. klasse libre Dagbiljart. Afwachten of deze doorgang zal vinden.