Foto-avonden bij Dahliavereniging de Hanzestad

Dahlia’s in vele vormen, kleuren en maten zijn te bewonderen bij Dahliavereniging de Hanzestad in Kampen. Van kleine bollen tot grote reuzen met een doorsnede van bijna 30 cm. Op dit moment zijn ze allemaal te bewonderen en we nodigen jou van harte uit om dit te komen bekijken tijdens de foto-avonden

Kampenonline, Dahliavereniging de Hanzestad en Fotorama Kampen organiseren samen een foto-avond voor (hobby)fotografen en/of liefhebbers van dahlia’s of bloemen in het algemeen.

De dahlia is een bloem die in vele varianten, kleuren, vormen en maten voorkomt. Augustus is de maand waarin zij zich in alle glorie laat zien.

Volop genieten van deze bloemen kan bij Dahliavereniging de Hanzestad in Kampen, te vinden op het volkstuinencomplex van “Onze Tuin”.

Foto-avond

Op woensdag 17 en dinsdag 23 augustus van 18.30-21.00 uur is iedereen welkom om bij De Dahliavereniging te komen fotograferen. Op deze avond wordt van een ieder gevraagd om respectvol met de dahlia’s om te gaan en de dahlia’s niet te beschadigen.

De dahliavereniging zal op deze avond de kantine openstellen opdat daar, tegen betaling, een drankje genuttigd kan worden. Er zullen vrijwilligers van de Dahliavereniging aanwezig zijn, die graag iets vertellen over het kweken van dahlia’s.

Het maakt niet uit of je foto’s maakt met een fotocamera of dat je dit met je mobieltje doet. Zowel beginnende als ervaren fotografen zijn welkom. Zij kunnen elkaar ook een beetje wegwijs maken in de fotografie.

Fotowedstrijd

Met jouw foto maak je kans op een leuke prijs. De prijs is beschikbaar gesteld door Fotorama Kampen.
De 1e prijs is een vergroting van jouw foto met een formaat van 30×40 cm in een lijst van 40×50 cm.

Om in aanmerking te komen voor een prijs, kun je jouw foto via whatsapp versturen naar Kampenonline, 06 398 61 673 of mailen naar jolanda@kampenonline.nl . Graag je naam en de datum waarop de foto gemaakt is, vermelden.

Jan Willem Genuit,  van Fotorama Kampen, zal jureren. Foto’s inzenden kan tot en met 25 augustus. Dinsdag 30 augustus wordt de prijswinnaar bekend gemaakt.

Je mag zo vaak meedoen als je wilt.


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*