Fotowedstrijd #GekopIJsseldelta van start tijdens Sail Kampen

Foto van auteur

fotograaf

Van 18 april t/m 30 juni a.s. wordt de fotowedstrijd #GekopIJsseldelta gehouden. IJsseldelta daagt uit om de origineelste en mooiste foto’s van de IJsseldelta te maken. Tijdens Sail Kampen is de aftrap van de fotowedstrijd.

Sail Kampen levert natuurlijk schitterende plaatjes voor deze wedstrijd op.
De winnaar van de wedstrijd wordt met vrienden ontvangen op Loungeschip Havana met een luxe borrelarrangement.

Laat u inspireren door de historische Hanzesteden, de eeuwenoude rivieren en de afwisselende natuur van het Nationaal Landschap IJsseldelta. Wees creatief en leg de IJsseldelta op een prachtig plaatje vast.

Hoe doe je mee?

Maak een foto in de IJsseldelta met de hashtag #GekopIJsseldelta en upload deze via Instagram, Facebook of Twitter. (let op privacy instellingen want IJsseldelta moet de foto wel kunnen vinden). Half juni gaan de 20 mooiste foto’s, die IJsseldelta Marketing uitgekozen heeft, door naar de 2de ronde op Facebook. Degene die daar de meeste likes verzamelt wint uiteindelijk de geweldige prijs: een luxe borrelarrangement met 8 personen op Loungeschip Havana inclusief een rondvaart van 1,5 uur op de IJssel bij Hanzestad Kampen.

Voor meer informatie bekijk www.facebookcom/ijsseldelta of www.ontdekdeijsseldelta.nl of volg de IJsseldelta via twitter www.twitter.com/ijsseldelta

Gerelateerde Berichten

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: