Frisse duik voor de Burgemeester Koelewijn

zwem2

Bij de gedachte ‘Burgemeester Koelewijn en water’ denken velen nog terug aan het filmpje waar ‘een verslaggeefster’ pardoes in de IJssel beland.

Dit keer ging haalde onze burgemeester Bort Koelwijn zelf een nat pak door niet in de IJssel maar een duik te nemen in zwembad Sonnenberch. Daarmee gaf hij (samen met Dhr. Prinsen van Sportcentrum Sonnenberch) het startsein voor de zwemvierdaagse die deze week gehouden word. Dit jaar is zwembad Sonnenberch van 12 t/m 16 oktober het toneel voor de zwemvierdaagse in IJsselmuiden. De organisatie is voor het eerst in handen van Sportcentrum Sonnenberch, zij doen dit in samenwerking met zwemvereniging de Deltasteur.

Een aantal kinderen en volwassen doken de burgemeester achterna voor hun 4 daagse prestatie. De Zwemvierdaagse staat (evenals veel andere activiteiten deze week) in het teken van Pink Ribbon en velen zwemmen deze 4daagse dan ook voor het goede doel. Met 108 deelnemers kan de organisatie terugkijken op een geslaagde eerste dag.

Ook is er iedere dag wat te beleven. Zo houd dinsdagavond de zwemvereniging een demonstratie. Woensdag kan men meedoen met een Zumba clinic en op donderdag een Bootcamp experience. Op vrijdag kun is er dan nog een spinning marathon.

Narrow fotografie maakte de onderstaande foto’s

zwem6

 

zwem1

 

zwem3

 

zwem7

 

 

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*