zondag, juli 14, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeEvenementenFull Color Run in Beeld

Full Color Run in Beeld

-

Vrijdag vond de langverwachte Full Color Run plaats tijdens het Full Color Festival. De deelnemers verzamelden zich enthousiast op het hoofdveld voor een gezamenlijke warming-up, waarbij de sfeer al meteen uitbundig en kleurrijk was.

Nadat iedereen goed was opgewarmd, klonk het startschot en begonnen de deelnemers hun route langs het speciaal afgezet parcours. Het publiek had vrij toegang tot dit parcours en moedigde de lopers enthousiast aan, wat voor een levendige en vrolijke ambiance zorgde.

De route voerde volledig door het prachtige stadspark en had een lengte van iets minder dan 2 kilometer. Dit maakte het evenement toegankelijk voor iedereen, ongeacht sportieve achtergrond. Het benadrukken van plezier boven prestatie was duidelijk te merken: deelnemers renden, liepen en dansten hun weg door het park, vaak bedekt met een regenboog van kleurenpoeders.

Bij de Full Color Run zijn er geen winnaars of verliezers, wat bijdroeg aan een ontspannen en feestelijke sfeer. Het hoofddoel was om samen te genieten en het kleurrijke karakter van het festival te vieren. De combinatie van sportiviteit, creativiteit en gemeenschapszin maakte dit evenement tot een groot succes.

Al met al was de Full Color Run een vrolijke en verbindende ervaring voor alle betrokkenen, waarbij de deelnemers en toeschouwers samen een onvergetelijke dag hebben beleefd.

Foto’s Pascal Winter

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen