G-voetballers KHC kampioen na winst op VVOG

965

Zaterdagmiddag behaalden de voetballers van het G-team van KHC het kampioenschap. Met een 6-1 overwinning op VVOG uit Harderwijk lieten de Kamper voetballers zien dat zij de besten in hun klasse zijn.

Joop van Dijk en cameraman Rudi Last was er voor KampenOnline bij. Bekijk de video hierboven in de player.

De wedstrijd, die onder leiding stond van trainer Leo Abma, werd onder moeilijke omstandigheden gespeeld want het was koud en mistig op sportpark de Venen. De spelers op het veld zorgden met hun spelplezier en inzet toch voor een hartverwarmende vertoning. Na een aftastend begin was het toch KHC dat de eerste treffer aantekende. Voor rust werd de voorsprong uitgebouwd naar 3-0.

VVOG probeerde het na rust nog wel even en de KHC doelman moest enkele goede reddingen verrichten. Toch kon hij de 3-1 niet voorkomen. KHC schakelde vervolgens een tandje bij, scoorde enkele prachtige doelpunten en wist de wedstrijd met een klinkende 6-1 overwinning af te sluiten.

De feestvreugde na afloop was uiteraard enorm. Het KHC clublied “heel ons leven zullen we geven, voor de kleuren blauw-wit” schalde over de Venen en het publiek gaf de KHC helden een dankbaar applaus. KHC voorzitter, Tjibbe van Dijk, was trots op dit team, dat toch maar mooi de eer van KHC heeft hooggehouden. Voor aanvang van de wedstrijd KHC 1 tegen ASVD 1 werden de spelers gehuldigd. Een hoogtepunt voor de spelers, begeleiders en trainer van dit KHC G-team.