Ga mee naar Spijkenisse – Go-Ahead Kampen

(Ingezonden – sport)

De finale van de nacompetitie om een plek in de hoofdklasse wordt a.s. zaterdag om 14.30 uur gespeeld op Sportpark “De Westmaat” te Spakenburg. Een mooiere locatie op de Nederlandse amateurvelden is bijna niet denkbaar. De wedstrijd Spijkenisse – Go-Ahead Kampen is er één om naar uit te kijken.

Adi Draganovic (GAK) en spits Kees Tol (Spijkenisse) zullen terugkeren bij hun oude vereniging en waren daar zeer geliefd. Ook Michael Lanting (jarenlang aanvoerder bij de blauwen) zal zijn nieuwe cluppie uit Kampen komen bekijken. Mede hierdoor wordt er vanuit Spakenburg zelf ook heel veel publiek verwacht. Het wordt een geweldige apotheose van het huidige seizoen 2018-2019 !!

Natuurlijk zorgt de Supportersvereniging weer voor de bussen, hoeveel er dat zullen worden hangt van jullie af. Geef je zo snel mogelijk per mail op bij onderstaande adressen. Hoe eerder je je opgeeft hoe makkelijker je het de organisatie maakt, want één ding is zeker: het wordt ontzettend druk en de sfeer zal fantastisch zijn. De bussen worden door de sponsoren van Business IJsseldelta ter beschikking gesteld en zijn dus GRATIS !! Opgeven kan bij Elly Penninkhof e.h.penninkhof@ziggo.nl of Martine Strieker martine-71@live.nl De bussen vertrekken om 12:45 vanaf Sportpark Middenwetering.

Zoals bekend is er zaterdag familiedag, dit wordt een aangepast programma waarbij het ochtend programma voor de jeugd gewoon doorgaat en we vervolgens als één rood/gele familie afreizen naar Spakenburg. Bij terugkomst volgt er de BBQ en een spetterend feest, ongeacht het resultaat.

In je leven maak je weinig van zulke potjes mee, dus geef je snel op, want dit wordt een absolute kraker om nooit meer te vergeten !!

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*