zondag, juli 14, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsGedeputeerde Maij bezoekt binnenstad Kampen

Gedeputeerde Maij bezoekt binnenstad Kampen

-

 

Gedeputeerde Hester Maij (cultuur, monumentenzorg en erfgoed) bezoekt Kampen op vrijdag 8 november.

Tijdens het werkbezoek wordt ze onder andere door wethouder Janita Tabak geïnformeerd over het cultuurbeleid en het erfgoedbeleid van de gemeente Kampen. Voor dit erfgoedbeleid ontving Kampen onlangs nog de BNG Bank Erfgoedprijs.

Na de informatiebijeenkomst wandelt het gezelschap door de binnenstad langs monumenten en culturele instellingen. Tijdens de wandeling ligt de nadruk op restauraties en herbestemmingen van gebouwen en op de toekomst van culturele instellingen.
Bijzondere aandacht is er voor de projecten die ondersteund zijn door de provincie Overijssel. Voorbeelden hiervan zijn de recente restauratie van de kademuren van de Burgel, de restauratie van Quintus en de restauratie van de Nieuwe Toren.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen