Wilsum heeft, na 3 gelijke spelen op rij, verloren bij SEH. De oranjehemden, die te kampen hebben met veel blessures, kwamen al vroeg op achterstand. Daniel Niemeijer bracht Wilsum op gelijke hoogte, maar uiteindelijk liep SEH uit tot 4-1.

Het fraaie slotakkoord was van Gert Jan Sollie. Zo blijft Wilsum bivakkeren in de onderste regionen in de 4e klasse D.
John Veenstra, Jurre Heldoorn, Byco Hoff, Diederik Folkers, Noel Hofstede en Sander van der Sluis waren vandaag niet beschikbaar. Daarnaast was ook Patrick Plette niet fit genoeg om te starten, evenals Erik van Regteren. Een hele puzzel voor trainer Han Hanekamp. Uiteindelijk koos Hanekamp voor de volgende opstelling: Jesse Riezebos – Dennis Zwanepol, Marijn Mijnheer, Hidde de Kleine, Robin Mijnheer – Alwin vd Wetering, Jos Holtland, Job Kragt – Gert Jan Sollie, Melvin Hofstede, Daniel Niemeijer. Chiel ten Hove en Joram Riezebos waren de fitte spelers op de bank, daarnaast namen Erik van Regteren, Patrick Plette en Jelmer Sollie nog plaats op de bank. Ook Dennis Zwanepol en Gert Jan Sollie waren zekers niet fit, maar moesten noodgedwongen starten. Kortom: een gehavend Wilsum stond aan de aftrap tegenover SEH. In eigen huis verloor Wilsum met liefst 0-4. Vandaag dus de kans om zich te revancheren voor deze nederlaag!​

De thuisploeg startte prima aan de wedstrijd en drong Wilsum naar achter. De eerste kans was meteen raak: een vrije trap op een meter of 20 van het doel werd fraai binnen geschoten: 1-0. Wilsum leek wakker en kreeg enkele minuten later de eerste kans, maar Alwin vd Wetering volleerde over uit een hoekschop. Even later kopte Gert Jan Sollie net naast. Diezelfde Sollie was even later eerder bij de bal dan de verdediger van SEH. Sollie kopte de bal langs hem heen en kon oprukken richting de doelman, maar werd gevloerd. umDe arbiter constateerde wel de overtreding, maar gaf geen kaart, terwijl het er sterk op leek dat Sollie een doorgebroken speler was. Na een half uur spelen kwam Wilsum op gelijke hoogte. Een fraaie pass van Jos Holtland werd meegenomen door Niemeijer. De snelle linksbuiten omspeelde zijn tegenstander en schoot uitstekend binnen: 1-1. Op dat moment een verdiende gelijkmaker. Na de gelijkmaker werd de thuisploeg weer sterker. Ditmaal ging een vrije trap net over. Even later leidde een fout in de opbouw bij Wilsum een nieuwe kans in, maar doelman Riezebos redde bekwaam op een vlammend schot. Vlak voor rust moest Riezebos alsnog capituleren. Wilsum kreeg een hoekschop niet goed weg, de bal werd andermaal ingebracht en bij de tweede paal binnen geknikt: 2-1. Met deze stand zochten beide ploegen de kleedkamer op.​

Wilsum kreeg de eerste helft diverse mogelijkheden, maar dit was in het tweede bedrijf het eerste half uur nauwelijks het geval. De thuisploeg was beter en kreeg kansen om de score uit te breiden, maar diverse pogingen verdwenen langs het doel en doelman Riezebos redde een aantal keer bekwaam. Na een uur spelen wisselde Wilsum tweemaal: Joram Riezebos verving Melvin Hofstede en Erik van Regteren kwam in de ploeg voor Dennis Zwanepol; hij was niet fit genoeg om de wedstrijd uit te spelen. Met nog 15 minuten spelen op de klok wilde Hanekamp nogmaals wisselen: Job Kragt werd vervangen door Patrick Plette. Eerst moest er nog een hoekschop worden genomen. De bal belandde voor de voeten van een speler van SEH en vanaf een meter of 20 schoot hij fraai raak: 3-1. Wilsum zette nog wel aan in jacht op de aansluitingstreffer en was eenmaal zeer dichtbij, maar een kopbal van Joram Riezebos werd van de lijn gehaald. De definitieve beslissing viel enkele minuten later. Een foutieve terugspeelbal van Robin Mijnheer werd opgepikt door een speler van SEH en die rondde beheerst af: 4-1. Het slotakkoord, en de mooiste goal deze middag, was van Gert Jan Sollie. Vanaf een meter of 25 volleerde hij de bal via de onderkant van de lat binnen: 4-2. Hier bleef het bij.​
Na 3 gelijke spelen op rij verloor Wilsum weer eens. Door de uitslagen op de andere velden staat Wilsum nu op een teleurstellende 11e plek. Volgende week staat de IJsselderby tegen Zalk op het programma. De ploeg uit Zalk heeft de laatste 4 wedstrijden op rij gewonnen en verkeerd dus in blakende vorm. Eerder dit seizoen ging Wilsum uiterst geflatteerd met 3-0 onderuit tegen Zalk. Het is aan de oranjehemden om op eigen veld de IJsselderby om te zetten in winst. Tot dan!