Gemeente investeert in verbetering openbare ruimte Pannekoekendijk

Foto van auteur

 

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten € 50.000 te reserveren om te investeren in de openbare ruimte rond de Pannekoekendijk. DeltaWonen is daar gestart met de renovatie van 96 sociale huurwoningen en de gemeente Kampen wil op deze manier een bijdrage leveren.

Het gaat om een zeer omvangrijk renovatieproject dat deltaWonen in nauw overleg met omwonenden en de gemeente heeft voorbereid en het komende jaar uitvoert. De gemeente Kampen draagt aan het project bij door te investeren in de verbetering van de openbare ruimte.

Wethouder Janita Tabak is hier blij mee: “Straks zien 96 woningen er weer tip top uit. Dan zou het mooi zijn dat dat ook geldt voor de openbare ruimte. We gaan geen straten verleggen of parkeerplaatsen omgooien. Het gaat om nieuwe plantenbakken, markerende bestrating op de kruispunten en nieuwe lantaarnpalen. Ook de besteding van het geld voor de openbare ruimte zal in nauw overleg met de omwonenden plaatsvinden, zodat straks de Pannekoekendijk en omgeving er weer prachtig uitzien.”

Gerelateerde Berichten

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: