zondag, mei 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeGemeente KampenGemeente Kampen viert samen met partners en inwoners de vaststelling van Meerjarenstrategie...

Gemeente Kampen viert samen met partners en inwoners de vaststelling van Meerjarenstrategie Sociaal Domein

-

De gemeente Kampen kondigt met trots aan dat de Meerjarenstrategie Sociaal Domein is vastgesteld door de gemeenteraad. Op donderdag 11 april 2024 viert de gemeente, samen met partners en inwoners die betrokken waren bij de totstandkoming van dit document, de officiële vaststelling van dit belangrijke document.

Visie op sociale vooruitgang en welzijn in Kampen
De Meerjarenstrategie Sociaal Domein schetst een ambitieus toekomstbeeld voor Kampen tot en met 2040, waarbij het sociaal domein wordt aangepast aan de snel veranderende maatschappij. Met de nadruk op ondersteuning, leefbare buurten, ontwikkelingsmogelijkheden, bestaanszekerheid en een veilige leefomgeving, streeft de gemeente naar een inclusieve en veerkrachtige samenleving voor al haar inwoners.

De vaststelling van de Meerjarenstrategie is het resultaat van een uitgebreid participatietraject, waarin verschillende belanghebbenden actief hebben bijgedragen aan de totstandkoming ervan. De gemeente Kampen erkent de waardevolle betrokkenheid van maatschappelijke partners en inwoners en wil dit moment gebruiken om gezamenlijk deze mijlpaal te vieren en inspiratie op te doen voor verdere ontwikkelingen in het sociaal domein. De vaststelling van de Meerjarenstrategie markeert een belangrijke mijlpaal, maar het werk is nog niet klaar. De komende jaren worden beleidsplannen uitgewerkt aan de hand van de vijf thema’s uit de strategie, en er zal regelmatig worden geëvalueerd om de voortgang te monitoren en bij te sturen waar nodig.

Wethouder Bernard van den Belt benadrukt het belang van deze viering: “De vaststelling van de Meerjarenstrategie markeert een belangrijke stap richting een duurzame en inclusieve toekomst voor Kampen. Samen met onze partners en inwoners willen we dit moment aangrijpen om onze gezamenlijke inzet te vieren en te reflecteren op de weg die voor ons ligt.”

De viering vindt plaats op donderdag 11 april 2024 van 13.00 tot 15.30 uur in de Stadsgehoorzaal aan de Burgwal 84 in Kampen. Hierbij wordt een overzicht van de Meerjarenstrategie gedeeld en staan de gemeente, partners en inwoners samen stil bij de vaststelling ervan.

Gerelateerde berichten

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen