8 exclusieve kavels in Het Onderdijks

Gemeente organiseert evenement voor belangstellenden.

Op zaterdag 23 april organiseert de gemeente Kampen een evenement om de 8 exclusieve kavels aan De Binnenhoek in Het Onderdijks in Kampen onder de aandacht te brengen. Het evenement is een aanrader voor mensen die geïnteresseerd zijn in een vrije kavel in Het Onderdijks. Vrij en riant wonen staan centraal bij de 8 exclusieve kavels. Het evenement begint om 14.00 uur en duurt tot 19.00 uur en vindt plaats in het Stedelijk Museum Kampen.

Belangstellenden voor dit evenement worden als VIP ontvangen in het Stedelijk Museum Kampen aan de Oudestraat. Architecten zijn aanwezig om te laten zien hoe woonwensen het beste gerealiseerd kunnen worden. Een landschapsarchitect laat aan de hand van originele tuinontwerpen zien wat er met groene ruimte mogelijk is. Daarnaast krijgen belangstellenden een rondleiding door het Stedelijk Museum Kampen.

Aanmelden
De gemeente heeft een aantal mensen persoonlijk aangeschreven. Geïnteresseerden die geen uitnodiging hebben ontvangen, kunnen zich tot aanstaande donderdag 21 april, 14.00 uur aanmelden via hetonderdijks@kampen.nl.