woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsGemeenteraad neemt afscheid van Bart Zeven

Gemeenteraad neemt afscheid van Bart Zeven

-

Burgemeester bedankt Bart Zeven voor zijn raadswerk 

Irma van der Sloot beëdigd als raadslid GroenLinks

Om gezondheidsredenen heeft GroenLinkser Bart Zeven afscheid moeten nemen van zijn werk als raadslid. Burgemeester Koelewijn bedankte hem namens raad, college en burgers voor zijn inzet: “U hebt het gesprek gevoed over woningbouw, waterveiligheid en groen. U hebt ons een spiegel voorgehouden die tot bijstellingen leidde. We nemen afscheid van een bevlogen volksvertegenwoordiger.”

“Dat verklaar en beloof ik” klonk daarna voor de derde keer uit de mond van Irma van der Sloot. Zij was ooit raadslid in de oude gemeente Kampen en verving in 2012-2013 Bart Zeven.

De fractie van GroenLinks is daarmee weer op sterkte. “Het vertrek van Bart Zeven is ronduit verdrietig, voor hemzelf het allermeest, maar ook voor ons, zijn fractiegenoten en de afdeling”, geeft fractievoorzitter Nieke Jansen aan. “Gelukkig blijft ‘onze man van IJsseldelta-Zuid wel actief in GroenLinks. En in Irma van der Sloot heeft hij een sterke en ervaren opvolger.”

[soundcloud_ultimate track=https://soundcloud.com/kampenonline/gemeenteraad-neemt-afscheid]

Gerelateerde berichten

3 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen