zaterdag, juli 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsGerrit Jan Veldhoen lijstaanvoerder ChristenUnie 2014

Gerrit Jan Veldhoen lijstaanvoerder ChristenUnie 2014

-

VeldhoenDe leden van de ChristenUnie Kampen hebben op donderdag 29 augustus 2013 Gerrit Jan Veldhoen gekozen tot lijstaanvoerder voor de gemeenteraadsverkiezingen 2014. Zij volgden daarmee het voorstel van het bestuur en de selectiecommissie.

Na Veldhoen volgen Johan Witteveen, Lydi Kievit – Braakman en Jan Willem Schutte op de lijst.

De ledenvergadering stelde de eerste elf plaatsen vast.

Gerrit Jan Veldhoen, (57 jaar, gehuwd) maakt op dit moment – evenals Lidy Kievit- deel uit van het college van burgemeester en wethouders van Kampen. In 2011 kwam hij van Oldebroek naar Kampen als opvolger van Bert Boerman die gedeputeerde van Overijssel werd voor de ChristenUnie.  Veldhoen verhuisde deze zomer van Oosterwolde naar Kampen.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen