Geslaagde Beursvloer Kampen

KampenOnline wint superaanbieding van full-service reclame- & internetbureau Marissen

De tiende editie van de Beursvloer Kampen, de Tohopesate, is zeer geslaagd. Tussen de 111 maatschappelijke organisaties en ondernemers die aanwezig waren is weer flink gehandeld. Met gesloten beurzen, want dat is de bedoeling op de Beursvloer Kampen. Er zijn in totaal 84 matches gesloten met een totale waarde van 69.500 euro.

Voor KampenOnline was deze editie meer dan succesvol te noemen. Het team ging naar huis met de Superaanbieding van full-service reclame- & internetbureau Marissen uit Kampen op zak. Daarnaast werden er ook nog twee andere matches gesloten, zoals een workshop “Goede zaken” van de Rabo Bank en promotiemateriaal van Twilight Promotie uit IJsselmuiden .

beursvloer Kampen

Voorzitter Stichting KampenOnline Rudi Last: We zijn zeer blij met het winnen van de superaanbieding van Marissen. Onze website is binnenkort aan vernieuwing toe. Wij doen alles zonder een cent subsidie en kunnen wel een steuntje in de rug gebruiken van de ondernemers.”

Als tegenprestatie zal KampenOnline de ondernemers gaan promoten. Bent u ondernemer en wilt u onze Stichting ook ondersteunen? Neem dan contact met ons op. Klik hier bovenaan op de website in het menu op de link Sponsoren voor meer informatie.

Een Overzicht van alle matches die op de Beursvloer gesloten zijn vind je HIER.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*