Getuigenis Margarita Alexandrova in Sozo

KAMPEN – De zeventienjarige Margarita Alexandrova uit Oezbekistan geeft op zondag 6 september haar getuigenis bij Sozo Mission. De met uitzetting bedreigde asielzoekster is volop in het nieuws vanwege allerlei acties om haar in Nederland te behouden.

Margarita AlexandrovaIn de dienst vertelt Margarita over haar geloof in God en de kracht en rust die zij put uit het gebed van medechristenen. Zij vluchtte als tienjarig meisje met haar moeder uit Oezbekistan, omdat zij werden vervolgd om politieke en religieuze redenen. Christenen hebben het zwaar in Oezbekistan, dat vijftiende staat op de ranglijst van Open Doors met landen, waarin christenen worden vervolgd. Margarita en haar moeder durven daarom niet terug naar hun geboorteland.

In de dienst is gelegenheid om te bidden voor Margarita en haar te bemoedigen. Verder vertelt Jolien Wolfsen uit IJsselmuiden over een zendingsreis, die zij binnenkort hoopt te maken. De muzikale begeleiding is in handen van Wim Duiveman. Iedereen is welkom. De dienst van Sozo Mission begint om 17.00 uur in de aula van het Ichthus College aan de Jan Ligthartstraat 1.

Informatie: www.sozomission.nl.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*