donderdag, april 18, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsGetuigenoproep overval

Getuigenoproep overval

-

 

politieWoensdagmiddag 14 augustus is op de Wederiklaan in Kampen een 59-jarige vrouw uit Kampen op gewelddadige wijze van haar gouden ketting beroofd. De politie is op zoek naar getuigen.

De vrouw liep rond 15.00 uur over de Wederiklaan toen een auto met vier inzittende, twee mannen en twee vrouwen, stopte en haar de weg vroegen. Hierbij werd de vrouw meerdere keren vastgepakt waarbij met een truc werd geprobeerd haar sieraden weg te nemen. Zij wist dit op dat moment te voorkomen.

Vervolgens stapte één van de vrouwen uit de auto en deed op agressieve wijze een halsketting om bij de Kampenaarse. Zij probeerde dit nog te voorkomen maar op het moment dat zij zich losrukte merkte ze dat haar eigen ketting was weggenomen. Na het incident is het viertal weggereden in de richting van de Tormentil.

Getuigenoproep

De politie heeft de zaak in onderzoek en is op zoek naar mogelijke getuigen van deze agressieve beroving. Het viertal reed in een donkerkleurige BMW met een buitenlands kenteken. Beide mannen zijn rond de 20 á 25 met kort zwart haar en een gezet postuur. De bestuurder van de auto had een ongeschoren uiterlijk.

De vrouwen hebben een getinte huidskleur en hebben eveneens zwart haar. Daarnaast hebben beiden een slank postuur en zijn ze rond de 1.60 meter lang. Eén van de vrouwen is rond de 20 á 25 jaar en droeg het haar los. De andere vrouw is vermoedelijk iets jonger en had het haar in een staart. Mogelijke getuigen worden gevraagd contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen