Gevaarlijke situaties door gedoofde lantaarnpalen Zwolseweg.

Inwoners van Wilsum en ’s Heerenbroek hebben hun ongenoegen geuit vanwege het feit dat de lantaarnpalen op de kruisingen van de Zwolseweg bij Wilsum en ’s Heerenbroek al geruime tijd uit zijn.

De gemeente Kampen gaf te gaan zoeken naar de oorzaak van de uitschakeling. In Wilsum hebben ze er niet zoveel vertrouwen in dat het op korte termijn verholpen gaat worden. In een reactie via Twitter laat Wilsum weten: “Wederom…?!! Vorige week hebben we ook al meldingen gedaan!” Vooral Dorpsbelangen Wilsum heeft veel meldingen binnengekregen van ‘bijna’ aanrijdingen.

“Sinds een tijdje zijn de lantaarnpalen bij de kruising Zwolseweg/Quarles van Uffordweg uit, ook zijn bij andere gedeeltes, bijvoorbeeld bij onze buren in ‘s-Heerenbroek, stukken waar de verlichting niet meer aan is. Dit zorgt voor levensgevaarlijke situaties die snel verholpen moeten worden. De kruisingen zijn bijna niet te zien tijdens het op- en afrijden en ook vluchtheuvels zijn niet verlicht:!  Aldus Dorpsbelangen Wilsum.

De wijkagent geeft aan dat er inmiddels contact is geweest met de gemeente, het probleem bekend is en men hard werkt aan herstel.

 


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673