geWOON! Lifestyle opent nieuw pand aan de Oudestraat


geWOON! Lifestyle heeft een tweede winkel geopend aan de Oudestraat 74 in Kampen. In het pand ernaast op nummer 76 biedt geWOON! (onderdeel van PGVZ) al een aantal jaren dagbesteding aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Om meer deelnemers de kans te geven om zich verder te ontwikkelen heeft geWOON! een tweede winkel geopend, waar men o.a. verkooptrainingen kan volgen.

geWOON! Lifestyle Oudestraat 74
De nieuwe winkel biedt een grote collectie meubels, kleden, lampen en accessoires van verschillende trendy woonmerken (Mrs Bloom, Light & Living, Home Society, Urban Cotton, Notes, Kolony, IMS, Goround en Kick). Deelnemers die zich verder willen ontwikkelen en mogelijk willen doorstromen naar een betaalde baan kunnen in de winkel een traject volgen.

geWOON! Lifestyle en dagbesteding Oudestraat 76
In de winkel van geWOON! Lifestyle en dagbesteding in Kampen kun je mooie en unieke producten kopen. Deze producten worden handgemaakt of afgemaakt in het atelier onder de naam geWOON! Homemade. Veel producten worden in samenwerking gemaakt met de andere locaties geWOON! Service Team (Industrieweg) en geWOON! in de buurt (Lamoraal van Egmondstraat).

www.gewoonwebshop.nl
Op onze webshop vind je onze uitgebreide collectie en via het telefoonnummer 0654157278 kun je een afspraak maken om te winkelen of om je bestelling af te halen! geWOON! dagbesteding is te bereiken op 038-2022627.

Werk & dagbesteding volgen bij geWOON?
Door het openen van de nieuwe winkel hebben wij ook weer een aantal plekken beschikbaar voor nieuwe deelnemers. Lijkt het je leuk om bij geWOON! dagbesteding te volgen? Neem dan contact op met PGVZ op tel.nr.: 038-3331794 en vraag naar Alexandra Vaandering of stuur een mailtje naar alexandra.vaandering@pgvz.nl.


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*